Upoznajte nas bolje

O nama

Tko smo mi?

Agencija za upoznavanje “So Sweet” je započela svojim radom 2003. godine u Rijeci u posredovanju kod ostvarenja ozbiljnih veza, suživota i braka.
Nakon iskazanog velikog interesa novih korisnika usluga, djelovanje smo proširili na područje cijele Hrvatske i inozemstva. Mi u Agenciji spajamo “srodne duše”, pružamo mogućnost za ostvarenjem trajne veze, suživota i braka. Iza našeg timskog rada stoji dugogodišnje profesionalno iskustvo i realiziranost veza naših korisnika.
Sudjelovanjem u emisiji RTL-a “Brak na prvu” mogli ste upoznati način mog rada i djelovanje kod spajanja partnera.

Ita Štefanek, vlasnica Agencije za upoznavanje “So Sweet”.

Garantiramo međusobnu tajnost podataka
99%
Individualni pristup
99%
Uspješnost ostvarenih veza
75%
IBERT SCHWEITZER

“Jedina važna stvar, kada budemo odlazili, bit će tragovi ljubavi što ćemo ih ostaviti za sobom.”

Izrada psihoprofila

Znate kako bi Vaš potencijalan partner trebao fizički izgledati, no niste sigurni kakva osobnost bi vam osigurala dugoročno ispunjenje Vaših potreba i zadovoljstvo u vezi. Ključno je izraditi Psihoprofil – pisano uputstvo za “upotrebu samog sebe”, svojih vrijednosti i slabosti koji će Vam omogućiti podršku kod upoznavanja partnera kako bi stvorili preduvjete za jednu zdravu, kvalitetnu i dugoročnu vezu.

Broj članova

Velik broj članova/klijenata raznovrsnih dobnih skupina te profesija na različitim područjima unutar Hrvatske.

Želiš li bolje spoznati sebe?

Psihoprofil vam jasno i detaljno otkriva kako doživljavate svijet, mislite, osjećate i reagirate, koje su vam duboke potrebe i životne vrijednosti. Znati ćete kako izgraditi odnos, bliskost, ljubav i kako je zadržati, kako ćete pravilno komunicirati i prevladati prepreke i krize. Izrada Psihoprofila daje odgovore kako poštivati i uživati u osobnim razlikama, kako graditi i održavati kvalitetan odnos s parterom i bližnjima.

Verifikacija

Sve prijavljene članove osobno potvrđuje naše osoblje kako bi dokazali da su stvarni.

Savjetujte se s nama

Uz korištenje usluge spajanja sa potencijalnim partnerom dajemo Vam i mogućnost izrade Psihoprofila te dajemo podršku kroz osobna savjetovanja i edukaciju.

Garancija

Garantiramo međusobnu tajnost podataka te individualni pristup prema svakome klijentu.